آموزش مطالب رستورانی

در این سایت رستوران داری یاد میگیریم

آموزش مطالب رستورانی

در این سایت رستوران داری یاد میگیریم

  • ۰
  • ۰

هر چند وقت یکبار خود را دوباره نرم افزار رستورانی در همان سمت ها می خوانید؟ آیا کارکنان شما با پیامدهای طولانی مدت یک حرفه در صنعت رستوران ها مقابله می کنند؟ چگونه می توانید اعضای تیم پر عملکرد خود را الهام بخش کنید؟

رستوران ها در منظره همیشه در حال تغییر با نبردهای سربالایی روبرو هستند ، اما یکی از پیچیده ترین کارکنان رستوران ها است - از استخدام گرفته تا نامزدی گرفته تا حفظ و پس از آن.

مطابق گزارش موفقیت رستوران سال 2019:

51٪ از متخصصان رستوران ها استخدام کارمندان را به عنوان یک چالش برتر در نظر گرفتند.
35 درصد از متخصصان رستوران ، کارکنان آموزش را به عنوان یک چالش برتر رتبه بندی کردند.
31٪ از متخصصان رستوران ، نگهداری کارکنان را به عنوان مهمترین مشکل در نظر گرفتند.
علاوه بر مقابله با چالش های مربوط به استخدام و حفظ پرسنل عالی رستوران ، مجدداً رستوران ها امروز باید کارکنان خود را متقاعد کنند که صنعت رستوران چیزی بیش از یک درب گردان نیست و می تواند یک مسیر شغلی پایدار و قانونی باشد.

برای درک این چالش های پرسنلی ، به بررسی مدل های مدیریت رستوران و جبران خسارت که امروزه وجود دارد و تأثیر آنها بر کارگران رستوران می پردازد.

مدل های سنتی مدیریت کارکنان بیش از یک قرن است که وجود دارد و ساختارهای اشتغال سلسله مراتبی و سیستم اوج را شامل می شود. اما امروز بسیاری از مدل های مدیریتی متفاوت و جدید کارمندان در آنجا وجود دارند ، بنابراین ما آنها را خراب می کنیم. ما پوشش خواهیم داد:

مدل فری گری

مدیریت کتاب باز

تقسیم سود کارمندان

ارائه مزایای بیمه درمانی

مدیریت استخدام و مزاحمت فراگیر

طرفداری از مأموریت جامعه

در این مقاله تعاریف ، چالش ها و مزایا و داستان هایی با تجربیات دست اول رستوران ها با استفاده از این مدل ها ارائه شده است. برخی از این مدل ها هنوز هم استثنا هستند ، نه قوانین ، اما ما می توانیم چیزهای زیادی از آنها بیاموزیم. امید ما این است که اطلاعات لازم را برای تطبیق و مقابله با چالش های گسترده صنعت فراهم آوریم تا بتوانید کارکنان خود را حفظ کرده و روی انجام کارهایی که دوست دارید تمرکز کنید.

نرم افزار رستورانی چیست؟
مدل عاریه رایگان - که گاهی اوقات به عنوان یک مدل "بدون نوک" یا "شامل مهمان نوازی" نیز شناخته می شود - سیستمی است که سرورها نکات را قبول نمی کنند و در عوض دستمزد زندگی ساعتی دریافت می کنند ، اغلب به علاوه مزایای کارمندان مانند سلامتی. بیمه

در حالی که از رویکرد خود هیجان انگیز و انقلابی است ، مدل فاقد چاشنی هنوز در مرحله آزمایشی خود قرار دارد. طبق یک موضوع Reddit در مورد حرکت رستوران های عاری از گاراژ ، در حال حاضر 231 رستوران شناخته شده در ایالات متحده وجود دارند که از مدل بدون نوک استفاده می کنند. یکی از این رستوران ها جولیت در سامرویل ، MA است.

هر چند وقت یکبار خود را دوباره در همان سمت ها می خوانید؟ آیا کارکنان شما با پیامدهای طولانی مدت یک حرفه در صنعت رستوران ها مقابله می کنند؟ چگونه می توانید اعضای تیم پر عملکرد خود را الهام بخش کنید؟

رستوران ها در منظره همیشه در حال تغییر با نبردهای سربالایی روبرو هستند ، اما یکی از پیچیده ترین کارکنان رستوران ها است - از استخدام گرفته تا نامزدی گرفته تا حفظ و پس از آن.

مطابق گزارش موفقیت رستوران سال 2019:

51٪ از متخصصان رستوران ها استخدام کارمندان را به عنوان یک چالش برتر در نظر گرفتند.
35 درصد از متخصصان رستوران ، کارکنان آموزش را به عنوان یک چالش برتر رتبه بندی کردند.
31٪ از متخصصان رستوران ، نگهداری کارکنان را به عنوان مهمترین مشکل در نظر گرفتند.
علاوه بر مقابله با چالش های مربوط به استخدام و حفظ پرسنل عالی رستوران ، مجدداً رستوران ها امروز باید کارکنان خود را متقاعد کنند که صنعت رستوران چیزی بیش از یک درب گردان نیست و می تواند یک مسیر شغلی پایدار و قانونی باشد.

برای درک این چالش های پرسنلی ، به بررسی مدل های مدیریت رستوران و جبران خسارت که امروزه وجود دارد و تأثیر آنها بر کارگران رستوران می پردازد.

مدل های سنتی مدیریت کارکنان بیش از یک قرن است که وجود دارد و ساختارهای اشتغال سلسله مراتبی و سیستم اوج را شامل می شود. اما امروز بسیاری از مدل های مدیریتی متفاوت و جدید کارمندان در آنجا وجود دارند ، بنابراین ما آنها را خراب می کنیم. ما پوشش خواهیم داد:

مدل فری گری

مدیریت کتاب باز

تقسیم سود کارمندان

ارائه مزایای بیمه درمانی

مدیریت استخدام و مزاحمت فراگیر

طرفداری از مأموریت جامعه

در این مقاله تعاریف ، چالش ها و مزایا و داستان هایی با تجربیات دست اول رستوران ها با استفاده از این مدل ها ارائه شده است. برخی از این مدل ها هنوز هم استثنا هستند ، نه قوانین ، اما ما می توانیم چیزهای زیادی از آنها بیاموزیم. امید ما این است که اطلاعات لازم را برای تطبیق و مقابله با چالش های گسترده صنعت فراهم آوریم تا بتوانید کارکنان خود را حفظ کرده و روی انجام کارهایی که دوست دارید تمرکز کنید.

منبع رایگان: گزارش موفقیت رستوران 2019
مدل بدون جادوگری
مدل های مدیریت کارکنان - رایگان و رایگان

چیست؟
مدل عاریه رایگان - که گاهی اوقات به عنوان یک مدل "بدون نوک" یا "شامل مهمان نوازی" نیز شناخته می شود - سیستمی است که سرورها نکات را قبول نمی کنند و در عوض دستمزد زندگی ساعتی دریافت می کنند ، اغلب به علاوه مزایای کارمندان مانند سلامتی. بیمه . استفاده از یک نرم افزار رستورانی درست است.

در حالی که از رویکرد خود هیجان انگیز و انقلابی است ، مدل فاقد چاشنی هنوز در مرحله آزمایشی خود قرار دارد. طبق یک موضوع Reddit در مورد حرکت رستوران های عاری از گاراژ ، در حال حاضر 231 رستوران شناخته شده در ایالات متحده وجود دارند که از مدل بدون نوک استفاده می کنند. یکی از این رستوران ها جولیت در سامرویل ، MA است.

مدل های مدیریت کارمندان رستوران - جولیت سامرویل

تجربه جولیت و بارسیتو: مزایا ، چالش ها ، و فلسفه
جولیت در حالی که به دلیل غذاهای درخشان فنی ، برنامه های دقیق شراب و کوکتل و شام های عملکردی شبیه به آن مشهور است ، به دلیل استفاده از مدل های جبران خسارت و تفکر روبرو شناخته شده است. مطابق بسته رسانه ای ژولیت ، "قیمت ها در ژولیت شامل خدمات می باشد. انتظار نمی رود برای کارمندان یک مزد معاش بالاتر از حداقل های دولتی پرداخت می شود و در یک برنامه تقسیم سود که از طریق استفاده از مدیریت کتاب باز تسهیل می شود شرکت می کنند. "برای اطلاعات بیشتر در مورد مدل های تقسیم سود و مدل های مدیریت کتاب باز ، به بخش های زیر مراجعه کنید.

جاش لوین صاحب جولیت (و Peregrine تازه افتتاح) در کنار کاترینا جزایری است. او از طریق تلفن به ما گفت ، "دلیل ما برای بودن در رستوران عاری از هزینه ، در عقاید ما ریشه دارد که حداقل دستمزد باید عادلانه باشد و دستمزدها باید در بین کارکنان خانه و پشت خانه عادلانه باشند. ما از طریق تحقیق و تجربه حکایات ذکر کرده ایم که نکات استاندارد و پایین آمدن حداقل دستمزد در رستوران ها منجر به آزار و اذیت جنسی بالاتر و تبعیض نژادی ، در کنار موضوعات مرتبط با وضعیت مهاجرت می شود. وقتی مواضعی وجود دارد که می توانید دستمزدهای بسیار ناچیزی دریافت کنید و واقعاً درآمدی کسب نمی کنید ، تبعیض زیادی وجود دارد ، اما ، بسیاری اوقات ، افراد در این سمت ها صدای زیادی در پیشرفت شغلی خود ندارند. "

آندره Borgen ، مشتری Toast و مالک Barcito در لس آنجلس ، کالیفرنیا ، همچنین حامی جنبش "بدون نوک" است ، اما پرونده وی جالب است. او به تازگی به ما گفت: "برای اکثر وجود ما ، یک مدل مهمان نوازی بدون مهمان نوازی داشتیم. ما حدود هفت یا هشت ماه از زمان افتتاح آن را عملی کرده بودیم. و ما تا حدود سه هفته قبل با آن گیر کردیم. "

بورگن به تازگی سه سال پس از سه سال عاری بودن از پرداخت رایگان ، بارسیتو را به مدل سنتی نوک کارکنان برگرداند. رویکرد عاری از بلاعوض با رعایت نکات مربوط به مسائل مربوط به بورگن بود. وی دریافت که این یک راه حل عادلانه تر برای جبران خسارت کارمندان است و به او اجازه می دهد مسئولیت بیشتری برای نحوه پرداخت آنها بپذیرد. علاوه بر این ، سه سال پیش ، هنگامی که حداقل دستمزد پایین تر بود ، نوشتن پشت خانه در لس آنجلس غیرقانونی تلقی شد. اما اکنون همه چیز تغییر کرده است.

وی گفت: "اکنون حل و فصل کردن خانه پشتی قانونی است." وی گفت: "از آنجا که من شروع به اجرای برخی از پیش بینی ها و شماره ها کردم و به این فکر کردم که بازگشت به یک مدل سنتی نوسان چه تأثیری روی کارمندان من خواهد گذاشت ، به نظر می رسید بهترین راه حل ممکن برای آنها از نظر چقدر پول می باشد. من فکر کردم این حرکت برای برطرف کردن آن نابرابری کاری بهتر از حتی مدل بدون نوک می تواند انجام دهد. به جایی رسید که ، حتی اگر من هنوز عاشق عمل نوک زدن به طور کلی نیستم ، نمی توانستم از آنچه شماره ها به من می گفت ، دور بمانم. در پایان روز ، این در مورد کارمندان من بود و همچنان ادامه دارد. "

این که آیا شما از قبل یک رستوران تهیه کرده اید یا قصد افتتاح یکی را دارید ، رفتن به صورت رایگان اعطایی رایگان وقف واقعی خواهد بود و بدون چالش های آن نخواهد بود. لوین این توصیه را داشت که با توجه به رفتن رایگان از رستوران ها در مورد رستوران ها به اشتراک بگذارد: ”به دقت نگاه کنید که چرا می خواهید یک رستوران عاری از هزینه باشد. شما باید واقعاً این مطالب را درون خود باور کنید ، و اگر این چیزی نیست که به آن اعتقاد دارید ، خوب است. شما باید در جستجوی راهکارهایی باشید که به شما امکان می دهد اعتقادات خود را برآورده کنید. شما نمی توانید اهداف ما را اهداف خود قرار دهید و انتظار دارید که سطح موفقیت ما را بدست آورد زیرا این یک تعهد عظیم از زمان و روحیه است. زندگی ما تقریباً با این تعریف شده است ، بنابراین نمی تواند یک اتفاق پس انداز باشد یا شما یک ایده از لحظه را دنبال کنید. به هر مدلی که تصمیم می گیرید ، باید چیزی باشد که واقعاً به آن اعتقاد دارید. "

منبع:https://sepidz.com/

  • ۹۸/۰۶/۰۲
  • sepidz pos

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی